Member

Lav-Grigorije Pajkic

Rodjen, 25. Oktobra, 1995. Završio osnovnu školu, “Vuk Karadzić”, u Beogradu i gimnaziju, “Milena Pavlović Barili”. 2011. Dobio sertifikat od kompanije Adobe, za grafički, web i print dizajn. 

2013. upisao FTV montažu na Fakultetu dramskih umetnosti, trenutno na četvrtoj godini studija. Radio na nekoliko studentskih filmova kao montažer, režiser I producent. Radio na montaži jednog Američkog celovečernjeg dokumentarnog (“Heroj I kazna”) I jednog igranog filma (“Prijatelj iz Srbije”). Organizator nekoliko koncerata I dogadjaja. Montažer I režiser poslednjeg koncerta I spota Olivere Katarine. 

2013. Otvara filmsku produkciju, “P&P production” i trenutno snima dokumentarni film “33” o tajnim i diskretnim društivma u Srbiji. 

 

Od 2013 postaje izvršni direktor „Srpske naucne televizije“ . Radi kao dizajner i tehnički urednik kvartalnog časopisa VipTrip od samog njegovog nastanka (publikovano 15 br.) , a trenutno je glavni urednik časopisa za mlade, “Sutra”. 

 Takodje, 2014. osniva NVO “Nacionalni debatni klub”. Vodio i organizovao debate (političke) za mlade širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Čačak, Leskovac, Niš, itd) i nastavlja realizaciju debata aktivno u domu omladine Beograd. Radio grafički dizajn i marketing koncept za veliki broj  knjiga, časopisa, bilborda i reklama. 

 

Savetnik za medije i marketing u nekoliko organizacija i kompanija. 2014  od  osnivanja Srpske narodne partije postaje predsednik omladine i zamenik generalnog sekretara. Polovinom 2015 započinje rad u parlamentu kao savetnik za medije narodnim poslanicima Srpske napredne stranke, pored toga postaje project menadzer u centru za strateške projekte koji realizuje projekte u saradnji sa stručnim savetništvom predsednika vlade srbije. Realizuje brojne projekte sa UN. 2015 posećuje  internacionalne  diplomatske seminare, forume i dobija sertifikate od kojih je i sertifikat "mladog lidera" uručen od strane ministarstva za omladinu Ruske federacije, sertifikat BIMUN od strane UN za buduće mlade diplomate. 2016 započinje rad kao podpredsednik društva za diplomatsku saradnju i razvoj "FRIENDS".

 

Govori engleski i služi se italijanskim


AIK Banka     Comtrade     Crowne Plaza Belgrade     Delta Auto     Erste Bank     MK Commerce     Advokatska kancelarija Stevanović

© Copyright 2015 Ti Computers Solutions

East-West Bridge
Prizrenska 13
T: +381 11 2681751 | T: +381 11 2658690


Contact: Milica Krstic +381 11 2681751 , milica.krstic@ewb.rs
'