Member

Nina Kuburovic

Рођена је у Београду 14. априла 1994. године, док порекло води из Андријевице, из Црне Горе. По завршетку средње Трговачке школе, у Старом Граду уписала је Правни факултет универзитета Мегатренд у Београду, а дуго година уназад, бавила се глумом. Похађала Академију 28, глумила у Јеврејском позоришту “Краљ Давид”, док се за уметност занимала од малена, па је тако још у основној шлоли написала збирку песама за децу и добијала многе награде везане за књижевност, поезију, и лирику.

По упису прве године факултета, заједно са својим јеврејским пријатељима основала је Канцеларију која се бавила билатералним односима Израела и Србије, која је била у сарадњи са Јеврејском општином и амбасадом Израела. Након тога, управо за тај пројекат, од стране агенције Аирли Ниво, изабрана је за добитницу награде “Нај Жена”, за тему дипломатије, јавне управе и бизниса. Годину дана након тога постала је и заштитно лице ове награде.

Од 2016-те до 2017-те обављала послове ПР-а у француској компанији Стема Балкан Консалтинг, одакле прелази у Кабинет министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зорана Ђорђевића.

Такође је и аутор и водитељ телевизијске емисије “Женска посла са Нином”,која се емитује на ТВ Коперникус, где из недеље у недељу открива гледаоцима шта има ново у свету забаве, моде, клабинга, шта је данас у тренду међу младима али и озбиљне теме попут политике, бизниса и уметнсти.

Члан је Е-Развоја. За време друге године студирања, основала је Ротаракт Клуб Врачар, и самим тим постала чартер председница и члан истог.

Занима је психологија, религија  и окултизам.

Говори енглески језик, а учи руски и хебрејски.

Борац је за родну равноправност и афирмацију успешник пословних жена.

Води се тиме да је кључ успеха упорност, а мотивација и подстицај љубав.

Животни мото: “Какве су ти мисли, такав ти је живот”.


AIK Banka     Comtrade     Crowne Plaza Belgrade     Delta Auto     Erste Bank     MK Commerce     Advokatska kancelarija Stevanović     Todoxin     Agricom

© Copyright Ti

East-West Bridge
Jovana Subotica 5
11080 Zemun, Serbia


Contact: Milica Krstic  milica.krstic@ewb.rs
'