Members in News

27.04.2018.

Milos Stevanovic - novi gradski menadzer Bijeljine

Clan EWB-a i pridruzeni clan Srpske grupe Trilateralne komisije, uspesni advokat, pred novim radnim izazovom

SAZNAJEMO Miloš Stevanović novi Gradski menadžer u Bijeljini

Izvor: InfoBijeljina.com
 
26.04.2018 20:28
 
20

Najavljeno, ispunjeno. Bijeljina je dobila gradskog menadžera. InfoBijeljina saznaje da je ta funkcija pripala advokatu Milošu Stevanoviću.



FOTO: InfoBijeljina


Naime, kako je ranije rekao gradonačelnik Mićo Mićić, uloga gradskog menadžera biće, između ostalog, da predlaže projekte, kako bi se stimulisao ekonomski razvoj i što bolje odgovorilo na potrebe građana.

Zanimljivo je to što je Mićić za ovu funkciju odredio čovjeka bliskog vladajućoj strukturi iz Banjaluke, s obzirom da je Stevanović dugogodišnji partner predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, ali je ujedno i dobar saradnik Miće Mićića. Postavlja se pitanje, da li je Stevanović Dodikov ili Mićićev čovjek?

Inače, Miloš Stevanović rođen je 1983. godine u Bijeljini. Partner je u Advokatskoj kancelariji Stevanović.

U ranijim sazivima Vlade Republike Srpske, obavljao je funkcije savjetnika premijera, ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za međunarodne odnose i diplomatiju, kao i savjetnika ministra unutrašnjih poslova, takođe iz oblasti međunarodnih odnosa i diplomatije. Specijalista je za korporativno pravo, spajanja i banke.

https://www.infobijeljina.com/34498_SAZNAJEMO-Milos-Stevanovic-novi-Gradski-menadzer-u-Bijeljini.html



AIK Banka     Comtrade     Crowne Plaza Belgrade     Delta Auto     Erste Bank     MK Commerce     Advokatska kancelarija Stevanović     Todoxin     Agricom

© Copyright Ti

East-West Bridge
Jovana Subotica 5
11080 Zemun, Serbia


Contact: Milica Krstic  milica.krstic@ewb.rs
'